!!! OZNAM: Z dôvodu celofiremnej dovolenky budú všetky objednávky od 25.3.- do 14.4.2024 odoslané 17.4.2024!!! Ďakujeme za pochopenie :)

Kategórie článkov
media

V súčasnosti sú na manikérky a nechtové salóny kladené vyššie nároky a prísne požiadavky, ktoré sa týkajú samotnej manikúry, modelácie nechtov a celkovo nechtového dizajnu. Nároky vznikli vplyvom dnešnej doby, ale aj našou potrebou neustále sa zdokonaľovať.

Školenia s RobyNails sú z jednou možností vylepšiť svoje „nechtárske zručnosti“.  Sú zamerané na rôzne druhy, techniky a sú pre každého. Každý má možnosť vybrať si z jednotlivých druhov školení, ktoré sa týkajú modelácie gélových nechtov, doplnenia gélových nechtov, zdobenia, ale napríklad aj gél-laku... Určené sú pre začiatočníkov i pokročilých.

Na školení: „Modelácia gélových nechtov“ sa naučíte správnu prípravu nechtov, hĺbkovú manikúru, nasadenie šablóny na necht, samotnú modeláciu nechtov, nanášanie farebného gélu tesne ku koži, pilovanie a správny tvar nechtu. V skratke - základy pre dokonalé nechty.

RobyNails sa špecializuje predovšetkým aj na začiatočníkov, pretože prvé skúsenosti s nechtovým dizajnom sú veľmi dôležité a vyžadujú si pevný základ, ktorý sa môže ďalej rozvíjať.

Populárny je však aj gél-lak. Technika si vyžaduje správnu prípravu nechtu či nanášanie samotných gél-lakov. A preto som sa rozhodla vytvoriť tip školenia s názvom: „Dokonalá gél-lak manikúra“. Gél-lak okrem iného môžu využívať manikérky, pedikérky, ale aj kurzistky, ktoré si robia nechty v pohodlí svojho domova, aby ich mali aj vo všedné dni krásne a upravené.

Jednotlivé druhy školení sú rozpísané na stránke RobyNails v sekcii: „Školenia,“ kde si môžete vybrať pre aký druh kurzu ste sa rozhodli a následne budete komunikovať priamo so mnou či už telefonicky alebo emailom. Počas celého školenia sa pracuje s produktmi a príslušenstvom značky RobyNails, ktoré si samozrejme môžete zakúpiť aj na mieste.

Po úspešnom absolvovaní školenia získavate certifikát, ktorý je našej obľúbenej farby. 

A teraz menšia ukážka zo školenia: „Dokonalá gél-lak manikúra“. Mojou kurzistkou bola šikovná Nikoleta, ktorá zvládla kurz na jednotku. 


  • 1. 12. 2020
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*