Kategórie článkov
media

V živote človeka sú situácie a okolnosti, ktoré si uvedomí až keď je vysoko v oblakoch, pozerá doslova do neznáma cez miniatúrne okno lietadla, zažíva pocit neskutočnej eufórie a očakávaní, no zároveň mu búši srdce a v hlave prebiehajú rôzne myšlienkové pochody. Áno, to je presne ten pocit, keď ste na seba hrdý a zároveň ešte stále nie ste v cieli!

Bol to pocit neopísateľného šťastia, keď ma Roberta, majiteľka firmy RobyNails, pozvala k sebe do Milána, aby sme sa stretli a porozprávali o distribúcii ohľadom Slovenska. A ja som išla, jednoducho som neváhala ani sekundu.

Myslím, že by nikoho nenapadlo, aby moja cesta do Talianska bola pracovná. Alebo to bolo skôr také malé pracovné dobrodružstvo?!

Let prebehol bez komplikácii, hotel bol nádherný a Miláno, ako vždy, okúzľujúce. Aj keď som Taliansko, pred touto cestou, navštívila viac krát tak táto „návšteva“ bola predsa len iná...

Celým meetingom ma sprevádzala tlmočníčka Monika, žijúca v Taliansku. Inak úžasná osoba.

Pred vstupom do sídla firmy som vôbec nepociťovala stres a ani strach z neznámeho... Naopak, cítila som sa skvelo! Vychutnávala som si to, že som možnosť spolupráce dostala práve ja. A nie, nie som sebecká.

Kolektív firmy RobyNails ma očákaval. Stefano, generálny riaditeľ firmy, ma privítal ako prvý. Následne som sa zoznámila s Robertou. Prvé slovo v rámci zoznamovania, ktoré ma napadlo v taliančine bolo: „Ciao!“ Potom prebrala „zoznamovaciu štafetu“ moja tlmočníčka.

Okrem iného máme s Robertou spoločnú aj obľúbenú farbu! Aká to teda asi bude?! No predsa ružová!

Ružové kráľovstvo RobyNails ma očarilo. Aj keď je to stará a otrepaná fráza, ale: „Bola to láska na prvý pohľad!“ Po krátkom posedení sme sa vybrali na prehliadku.

V školiacej miestnosti som mala možnosť otestovať produkty pod dozorom Roberty, ale aj lektorky firmy. Produkty sú vyrábané priamo v Miláne v RobyNails laboratóriu. Vzhľad a dizajn produktov upúta každé „oko,“ no prácu s produktmi ocenia predovšetkým nechtové dizajnérky a ich klientky.

Akoby to bolo včera. Dni v Miláne ubehli rýchlo a ja som samozrejme ponuku prijala. Dnes sa teším, že môžem na základe distribúcie sprostredkovať produkty RobyNails aj na Slovensku.


  • 7. 7. 2020