Kategórie článkov
media

Jar nám prináša nové možnosti, farby a kombinácie, energický a svieži ,,look,, pre naše nechty. Využime prebúdzanie prírody a možnosti, ktoré nám ponúka toto obdobie v spojitosti s našou fantáziou aj v nechtovom dizajne. RobyNails prichádza na trh s novou jarnou kolekciou a farbami, ktoré rozžiaria Vaše nechty! Poďme sa teda pozrieť na jarné trendy v nechtovom dizajne, ktoré sú plné inšpirácii a originality.

Aké farby zvoliť?!

S pastelovými farbami nikdy nič nepokazíte a to platí aj v tomto prípade. Pastelová žltá, ružová, modrá, zelená či fialová sú typické práve pre toto obdobie. Samozrejme, nesmieme zabudnúť na mentolovú farbu či už v jemnom alebo sýtejšom prevedení!

Jarných farieb nie je nikdy dosť!

Ak sa neviete rozhodnúť, akú farbu si zvolíte tak môžete vyskúšať rovno všetkých päť rozličných farieb a to napríklad v podobe jemných vlniek alebo rôznych iných tvarov.

Farbami roku 2021 sú žltá a sivá.

Sivú farbu na chvíľu vynecháme pretože sme ju využívali viac v zimnej sezóne a prejdime rovno na žltú! Možno pre niekoho vyzývavá a však v správnej kombinácii úplne ideálna farba na jar! Žltú si často spájame s kvetmi ako sú tulipány či margarétky.

Umenie s kvetmi! Kvetové vzory jednoznačne patria k jarným trendom!

 

Možnosti v kreslení kvetov sú priam neobmedzené. Na gélové nechty v rámci „Nail-Art,, viete nakresliť takmer každý kvet, ktorý poznáte alebo sa vám páči a to v rôznych variáciách.  A taktiež pri konečnej fáze je len na vašom rozhodnutí či vaše nechty ostanú lesklé alebo matné alebo oboje tak ako na ,,margarétkovom,, vzore.

Jarné „Ombré“ s mliečnou kamuflážou. 

Čo tak experimentovať?!

V rámci tvarov gélových nechtov sa viac preferuje mandľový a hranatý tvar.  Pre tie, ktoré rady vyčnievajú máme inšpiráciou, ktorá neunikne pozornosti žiadneho oka! Je v podobe mandľového tvaru a dlhších nechtov.

 

V jarných trendoch si každá z nás nájde to svoje! Či už preferujete jemnosť alebo výstrednosť, jednofarebné alebo viacfarebné nechty... V tvorivosti a jedinečnosti nechtového dizajnu sa medze nekladú.

Viac jarných farieb gélov a gél-lakov RobyNails nájdete na e-shope www.robynails.sk

Viac inšpirácii na Instagrame: @robynails_slovakia

Alebo facebooku: RobyNails Slovakia

Zdroj: @robynails_slovakia, @siskovalexandra, @zuzana_simkova_

 

  • 26. 3. 2021
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*